Make your own free website on Tripod.com

Dozvolite da vam se predstavimo

Mi smo II-2

U prizemlju ove skole u ucionici 77 nalazi se jedan potpuno drugaciji svet. Mozda se mi toliko i ne razlikujemo od ostalih odeljenja ali se razlikujemo medjusobno. Medju nama ima i sportista, buducih muzicara, sponzorusa i, naravno, slihtara.

Ne mozemo reci da smo bas slozno odeljenje, ali ipak tu smo kada je nekom od nas potrebna pomoc. Ono sto nam licno smeta je podela na male grupice, izmedju kojih ponekad dolazi do svadje. Ozbiljnih tuca nije bilo, bar sto se decaka tice. U nasem odeljenju postoje i lepa prijateljstva, a i svi se trudimo da budemo ljubazni bar ovih pet-sest sati dok smo u skoli. I u ovom odeljenju postoji onih par likova koji ostanu na casu kada ceo razred pobegne. Nasi decaci su zivi dokaz da ne tracaraju samo devojke.

Vecina profesora smatra da smo, sto se tice ocena "jedno od boljih odeljenja", ali kada je disciplina u pitanju, spadamo medju najnemirnija odeljenja.

Sto se muzike tice, najvise se slusa rock, kako domaci tako i strani, zatim metal a manje rap, techno, a ima i onih koji slusaju narodnu muziku (njih je veoma malo). Deo odeljenja koji ima obicaj da cita knjige najcesce cita knjige poznatih pisaca, kao sto su: Herman Hese, Edgar Alan Po, Paulo Koeljo...

Nasim devojkama se uglavnom svidjaju momci iz cetvrte godine i po neki iz trece.

To bi bilo ukratko o nama. Ako pozelite da nas upoznate mi smo tu negde i uvek smo spremni za nove prijatelje.

N.B. i M.N. II-2


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana