Make your own free website on Tripod.com

REZULTATI TESTA

 abcdefghij
1.5051      
2.0550510   
3.4530045   
4.00455     
5.5450551505
6.35015     
7.5550      
8.5501      

Broj bodova 0 - 10

Ne, nisi prosao ovo testiranje. Ti svakako ne spadas u kategoriju povrsnih ljudi.Redak si primerak osobe koja ume da proceni prave vrednosti i da se uzdigne iznad "zone sumraka". Nemoj previse da patis sto te ne razumeju: malo je ljudi koji umeju da misle, pa pri tom i da razumeju. Dovoljno si pametan da u ovom svetu izgradis svoj kutak u kome ces da uzgajas kulturu, mudrost i originalnost.

Broj bodova 11 - 24

Ti si tip osobe koja se "koprca". Umes da pravis izbor, ali ti prosudjivanje nije jaca strana. Zeleo bi mnogo, ali nemas dovoljno volje da se izboris za to. Volis da pripadas nekom trendu ili karakteristicnoj grupi (heavy-metal, punk i sl.) i zadovoljan si ako si deo celine. Opustanje iz TV, muziku pa cak i tracarenje moze te oraspoloziti.

Broj bodova 25 - 40

BRAVO! Ovaj test je pokazao da si ti onaj koga smo trazili. Ti si toliko povrsna osoba da je skoro nemoguce iskazati recima tu tvoju osobinu. Zamisli kap ulja koje pliva na vodi ili plicak u kojem mozes samo da pokvasis stopala, pa ces moci da shvatis kolio plutas po povrsini. Tvoje reci, pokreti i (ne)ukus su preuzeti iz sund emisija i muzike koju slusas, pa se vrlo lako prepoznajes. Ti si najcesce nafrakana, lose ofarbana, u tesnim pantalonama, ljuljas se na svojim platformama i psujes (ako si zensko) ili si vulgaran, grub, sa prostackim salama (ako si musko). Primitivizam je "odeca" u kojoj se najbolje osecas.

Ima li ti spasa? Ako ti se ne svidja tvoj licni opis koji si procitao, spas je vec tu iza prvog coska. Ukoliko si nas oterao dodjavola, a zalost ostaces vecito u zoni polusveta.

D. G.


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana