Make your own free website on Tripod.com

REZULTATI TESTA

 abcdefghij
1.5051      
2.0550510   
3.4530045   
4.00455     
5.5450551505
6.35015     
7.5550      
8.5501      

Broj bodova 0 - 10

Ne, nisi prošao ovo testiranje. Ti svakako ne spadaš u kategoriju površnih ljudi.Redak si primerak osobe koja ume da proceni prave vrednosti i da se uzdigne iznad "zone sumraka". Nemoj previše da patiš što te ne razumeju: malo je ljudi koji umeju da misle, pa pri tom i da razumeju. Dovoljno si pametan da u ovom svetu izgradiš svoj kutak u kome ćeš da uzgajaš kulturu, mudrost i originalnost.

Broj bodova 11 - 24

Ti si tip osobe koja se "koprca". Umeš da praviš izbor, ali ti prosuđivanje nije jača strana. Želeo bi mnogo, ali nemaš dovoljno volje da se izboriš za to. Voliš da pripadaš nekom trendu ili karakterističnoj grupi (heavy-metal, punk i sl.) i zadovoljan si ako si deo celine. Opuštanje iz TV, muziku pa čak i tračarenje može te oraspoložiti.

Broj bodova 25 - 40

BRAVO! Ovaj test je pokazao da si ti onaj koga smo tražili. Ti si toliko površna osoba da je skoro nemoguće iskazati rečima tu tvoju osobinu. Zamisli kap ulja koje pliva na vodi ili plićak u kojem možeš samo da pokvasiš stopala, pa ćeš moći da shvatiš kolio plutaš po površini. Tvoje reči, pokreti i (ne)ukus su preuzeti iz šund emisija i muzike koju slušaš, pa se vrlo lako prepoznaješ. Ti si najčešće nafrakana, loše ofarbana, u tesnim pantalonama, ljuljaš se na svojim platformama i psuješ (ako si žensko) ili si vulgaran, grub, sa prostačkim šalama (ako si muško). Primitivizam je "odeća" u kojoj se najbolje osećaš.

Ima li ti spasa? Ako ti se ne sviđa tvoj lični opis koji si pročitao, spas je već tu iza prvog ćoška. Ukoliko si nas oterao dođavola, a žalost ostaćeš večito u zoni polusveta.

D. G.


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana