Make your own free website on Tripod.com

Dozvolite da vam se predstavimo

Mi smo II-2

U prizemlju ove škole u učionici 77 nalazi se jedan potpuno drugačiji svet. Možda se mi toliko i ne razlikujemo od ostalih odeljenja ali se razlikujemo međusobno. Među nama ima i sportista, budućih muzičara, sponzoruša i, naravno, šlihtara.

Ne možemo reći da smo baš složno odeljenje, ali ipak tu smo kada je nekom od nas potrebna pomoć. Ono što nam lično smeta je podela na male grupice, između kojih ponekad dolazi do svađe. Ozbiljnih tuča nije bilo, bar što se dečaka tiče. U našem odeljenju postoje i lepa prijateljstva, a i svi se trudimo da budemo ljubazni bar ovih pet-šest sati dok smo u školi. I u ovom odeljenju postoji onih par likova koji ostanu na času kada ceo razred pobegne. Naši dečaci su živi dokaz da ne tračaraju samo devojke.

Većina profesora smatra da smo, što se tiče ocena "jedno od boljih odeljenja", ali kada je disciplina u pitanju, spadamo među najnemirnija odeljenja.

Što se muzike tiče, najviše se sluša rock, kako domaći tako i strani, zatim metal a manje rap, techno, a ima i onih koji slušaju narodnu muziku (njih je veoma malo). Deo odeljenja koji ima običaj da čita knjige najčešće čita knjige poznatih pisaca, kao što su: Herman Hese, Edgar Alan Po, Paulo Koeljo...

Našim devojkama se uglavnom sviđaju momci iz četvrte godine i po neki iz treće.

To bi bilo ukratko o nama. Ako poželite da nas upoznate mi smo tu negde i uvek smo spremni za nove prijatelje.

N.B. i M.N. II-2


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana