Make your own free website on Tripod.com

Trač rubrika

ROMEO I JULIJA

Svi likovi u ovoj priči su izmišljeni; svaka sličnost sa stvarnim likovima je slučajna

UVOD: Priča počinje 28. aprila 1998. godine. Bio je to dan, "dan kao svaki drugi dan". Ne želimo da ovom prilikom citiramo Gru-a, hoćemo samo da budete što bolje upućeni u ljubavnu zavrzlamu.

Nismo mogli ni da sanjamo kakve će posledice imati dolazak Romea u naše odeljenje. Tog utorka počeo je tragičan zaplet događaja. Julija I (naša draga drugarica iz odeljenja sa malo većim težištem) je tog kobnog dana shvatila da srce počinje brže da joj lupa kad se Romeo nađe u njenoj blizini. Njene ljubavne patnje nisu nimalo dotakle našeg Romea. Uporno je odolevao čarima naše Julije I ali se zato prepustio Juliji II (takođe našoj drugarici iz odeljenja). Julija I je očajnički pokušavala da zadrži Romeove poglede na sebi, ali oni su sada pripadali drugoj devojci. Kada je shvatila da ga ni pored tolikog truda neće imati za sebe, Julija I je pokušala da se uklopi u novonastalu situaciju i da ostane friend sa Romeom (drugarstvo koje je imala sa Julijom II je u međuvremenu negde nestalo). Ipak, prevelika želja Julije I za Romeom je nadvladala zdrav razum. Pošto nije uspela da ga pogledima odvoji od Julije II, rešila je da proba drugu taktiku. To joj je, mada ne u potpunosti, uspelo (znate ono, gde ne uspevaju pogledi, uspevaju dodiri). Iako je pao na "bogatu" Juliju I, Romeo je i dalje bio sa Julijom II. Julija II je sve ovo podnosila mirno (izvini, Romeo, što ti ovo nismo ranije priznali, ali Julija II je imala još dvojicu pored tebe). Julija I nije mogla da se meri sa Julijom II i tako je njena muka trajala do kraja školske godine. Romeo je "švrljao" ali se uvek vraćao Juliji II.

Došao je i letnji raspust. I-? je oduševljeno dočekalo zasluženi odmor, ali kako je Julija I preživela tri meseca bez Romea bolje da vam ne prepričavamo (znate već kako to sve ide: kafa, suze, besane noći itd.). Život Julije I, na žalost nije bio film - umesto da se oboje ubiju zbog ljubavi, u stvarnosti je samo Julija I htela da se ubije zbog Romea.

Prođe i raspust. Julija I je ushićeno dočekala prvi septembar. Razlog njene radosti zbog polaska u školu je bio taj što je u međuvremenu Julija II "šutnula" Romea. Julija I se ponadala, kao i svi mi iz odeljenja, da će konačno imati Romea za sebe (jedino bi tako prestala da nas davi svojim žalopojkama). I taman se mislilo da će Romeo podleći "čarima" naše Julije I, kad, ne lezi vraže (što bi rekla moja baba), pojavi se Julija III, devojka kod nas u odeljenju poznata kao "grobarka", ali ne zbog opredeljenja za fudbalski tim, već zbog... prosudite sami. Iskrsla je ko zna odakle (iz IIx?, e ni ovo nećete saznati) i prilepila se za Romea kao flaster i opet se desilo isto što i prošle godine. Po nesreću naše Julije I istorija se definitivno ponavlja. Dobili smo novi par u školi, a Julija I još jedan razlog da ne spava noćima.

ZAKLJUČAK:

THE END...?

Ćirić Jelena II-?, uz pomoć Veselinov Ivane II-?
(da li ste mislili da ćemo vam odati odeljenje?)


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana