Make your own free website on Tripod.com

Anketomanija

ANKETA O ZALJUBLJIVANJU

U cilju da saznamo misljenje ucenika nase skole o zaljubljivanju, izboru partnera itd., napravile smo anketu u kojoj smo otkrile koliko ima slicnosti, ali i razlika u shvatanju mladih o ovoj temi.

Trcale po skoli i za vas anketirale:
Natasa Mladenovic,
Natasa Mijajlovic i
Jelena Lackovic, II-4


ANKETA: IDEALNA SKOLA

Anketu obavila Snezana psiholog na casovima zamene


ANKETA O PUSENJU

Pusenje... da ili ne?

Odmori u nasoj skoli su vrlo prepoznatljivi: gusto kuljanje dima iz skolskog dvorista je najbolji znak da je nastala pauza izmedju dosadnih casova. Posto je cigareta postala osnovni sadrzaj mnogih ucenika ove skole i sama tema o stetnosti pusenja se nametnula kao nezaobilazna.

Anketa koja je "prosetala" po skoli ukazala je da niko od anketiranih pusaca nije svestan stetnosti i posledica cigarete. Zuti zubi i prsti, mehanicki glas i suvo kasljucanje su najbezbolnije posledive ove navike. Na zalost,sve se vise,cak i medju mladima,pojavljuju vrlo teske bolesti: RAK PLUCA, RAK GRLA, ASTMA, GUSENJE...

Razlog povecanog broja obolelih je, pored pusenja, jos i nezdrava ishrana ("brza hrana" i Coca-Cola npr.), ceste stresne situacije i pocetak pusenja u godinama kada se organizam tek razvija (10-17 god.)

Da nisu svesni svega ovoga, pokazali su anketirani kroz svoje odgovore:

PUSENJE ILI ZDRAVLJE - MISLITE O TOME

Sanja Jevtic IIx2


Prethodna strana Sadrzaj Sledeca strana